CINEMA
Cultura 14/01/2011

El nou Spiderman ja té imatge

Un dels grans mites de la història del còmic, el superheroi creat per Stan Lee i Steve Dikto, és també un gran personatge de cinema, que ara arriba al 3D

Redacció
1 min
Garfield és Spiderman

BarcelonaHi ha imatges que formen part de la memòria col·lectiva. Esclar que cadascú té les seves icones, els seus ídols o herois. És cert que la tria és personal. Però n'hi ha alguns que són indiscutiblement compartits. Tothom identifica la capa negra de Batman, els cenyits eslips de Superman o la segona pell de Spiderman, vermella i blava. Ja sigui en la vinyeta d'un còmic, en la pantalla de televisió o enfilades dalt d'un fotograma, aquestes imatges són reconeixibles per tothom. Però això no fa que deixin d'impactar. És més: potser és perquè tots les hem vistes un miler de cops que quan reapareixen encara ens sobten més.

L'actor Andrew Garfield, conegut pels seus papers a pel·lícules com L'imaginari del doctor Parnassus (Terry Gilliam, 2009) o La red social (David Fincher, 2010), serà el nou Spiderman en la versió 3D dirigida per Marc Webb. La seva companya d'aventures serà l'americana Emma Stone, que ha aparegut, entre d'altres, en la comèdia d'horror Zombiland (Ruben Fleischer, 2009). La pel·lícula no s'estrenarà a l'Estat fins a l'estiu de 2012. Però ja tenim la primera fotografia del nou superheroi. Una imatge que no necessita explicacions. Però –hi coincidireu tots– arriba amb més força que mai.

stats