Música
Cultura 23/05/2012

L'ARA busca la millor cançó dels estudiants de l'Esmuc

El primer concurs de cançó dels alumnes de l'Escola Superior de Música de Catalunya ja té finalistes. Els lectors de l'ARA podeu votar la vostra preferida

Ara
1 min
L'HORA DE TOCAR-LA  L'ARA organitzarà amb l'Esmuc un concurs de cançons per descobrir nous talents. Els lectors del diari podran triar les seves preferides.

BarcelonaL'Escola Superior de Música de Catalunya (Esmuc) i l'ARA impulsen el primer concurs de cançó per a alumnes de l'escola. Les úniques condicions eren que les cançons tinguessin una durada aproximada de tres minuts i que tant la música com el text fossin originals. Els estudiants, que van respondre a la convocatòria de l'ARA, han enregistrat les composicions a la mateixa Esmuc.

Aquesta iniciativa es fa ressó del jove talent que s'està forjant a l'Esmuc, una escola per on han passat artistes com Sílvia Pérez Cruz i Marco Mezquida.

Els lectors de l'ARA podeu triar la millor cançó entre les set finalistes que detallem a continuació i que podeu escoltar clicant els títols. Tenim temps per votar fins al 8 de juny.

'Aparences', de Laia Rius i Montse Gort

'Encara no', d'Oriol Padrós

'Infinits els teus lligams', d'Ivó Jordà

'La bona educació', d'Arnau Tordera

'La rumba de primavera', d'Heura Gaya

'Quesello', de Cris

'Verdugo', de Mariola Membrives

stats