Publicitat
Publicitat

Cinema

L'objectiu és portar al Regne Unit una mostra del millor cinema independent nord-americà

Un tros de Sundance, a Londres

La versió europea del festival tindrà lloc del 26 al 29 d'abril de 2012 i inclourà projeccions de pel·lícules, actuacions musicals i debats

L'actor i director Robert Redford ha anunciat que portarà una selecció del festival de cinema independent de Sundance a la ciutat el 2012 (coincidint amb els Jocs Olímpics, segons publica el web del Sundance Institue.

La versió europea del festival tindrà lloc a l'estadi O2 del 26 al 29 d'abril i el programa inclourà projeccions de pel·lícules, actuacions musicals en directe i debats.

Redford afirma que està il·lusionat en portar "un tros molt particular de la cultura americana" a una ciutat "amb tanta història". L'objectiu és "portar al Regne Unit el millor del cinema independent nord-americà de l'actualitat" i "reflectir la diversitat de veus que sovint no apareixen en les exportacions culturals", ha explicat Redford.

El director executiu del Sundance Institute, Keri Putman, ha afegit que el projecte consisteix en escollir alguns dels films més interessants del proper festival de Colorado –així com una mostra representativa de la música americana– i portar-les a Londres.

Robert Redford i un grup d'amics van fundar el festival el 1981 i el van batejar amb el nom de la localitat de Utah i el nom del personatge de Dos homes i un destí (1969), protagonitzat amb Paul Newman.


Els llibres que ens fan grans

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT