Videoclips
Cultura 30/03/2011

El festival de videoclips Zoomvi pren Olot, Reus i Barcelona

La quarta edició del certamen té com a objectiu elevar la figura dels realitzadors al nivell de la resta de creadors audiovisuals

Redació
1 min
El Petit de Cal Eril actuaran al festival Zoomvi

BarcelonaBarcelona, Olot i Reus acolliran l'1 i 2 d'abril el festival de realitzadors de videoclip de Catalunya.

El festival Zoomvi arriba a la quarta edició i l'objectiu és convertir-se en "el punt de trobada del sector dels videoclips en el festival de referència d'aquest format en expansió", segons ha explicat Josep Quintana, director del festival. També ha apuntat que és una aposta per consolidar la figura dels realitzadors de videoclips i situar-los a l'alçada de la resta de creadors audiovisuals.

Com a novetat, Zoomvi tindrà lloc en diferents ciutats catalanes de forma simultània, a través del projecte Anella Cultural. A més de l'Institut de la Cultura de la Ciutat d'Olot, la seu d'anys anteriors, les acivitats es realitzaran al CCCB de Barcelona i el Centre d'Art Cal Massó de Reus.

Els videoclips centren la programació del festival, però les creacions transaudiovisuals, les noves formes d'expressió tant pel que fa a vídeo com a la música i els lligams amb internet, i les noves tecnologies de la comunicació també són protagonistes.

D'entre les activitats programades destaquen les conferències dels realitzador Andrés Hispano, Candaweb i Pepo Ibañez; l'exhibició del documental Bankrobber; una batalla de videoclips; la projecció dels finalistes del concurs Zoomvi i l'entrega de premis; una retrospectiva sobre Luis Cerveró i els concerts d'El Petit de Cal Eril i Espaldamaceta a Reus i de Le Petit Ramon, Chico i Myriards a Barcelona.

stats