CINEMA
Cultura 12/01/2011

'We will rock you', a la gran pantalla

La notícia de l'adaptació del cèlebre musical de Queen arriba mentre una altra pel·lícula sobre la vida de Freddie Mercury està en fase de preproducció

Redacció
1 min

Barcelona p { margin-bottom: 0.21cm; } Ja fa temps que sabem que dintre de pocs mesos es començarà a rodar una pel·lícula basada en la vida de Freddie Mercury, que s'estrenarà la tardor del 2012. El paper protagonista serà interpretat pel controvertit Sacha Baron Cohen, actor de Borat i Bruno. Brian May, un dels membres de la banda britànica Queen, ha declarat que “a Freddie li encantaria la manera com Cohen s'està ficant en el paper”. Peter Morgan és l'autor del guió de la pel·lícula.

El que encara no sabíem és que Morgan encara escriurà un altre guió sobre Queen. Aquest matí, els membres de la banda Brian May i Roger Taylor anunciaven en la seva pàgina oficial una adaptació cinematogràfica del musical We will rock you. Més de 40 anys després de la seva formació –i 20 des de la mort de Mercury–, la fama de Queen segueix viva. “Aquest any hi haurà molta activitat”, explicava May. En realitat, no només es referia a les dues pel·lícules que s'estan preparant; també pensava en la remasterització dels primers discs del grup, i en l'exposició "Stromtroopers in Stilettos" que s'inaugurarà a Londres en els propers mesos.

stats