Publicitat
Publicitat

MÚSICA

L'ex d'Amy Winehouse tomba una oferta milionària per escriure un llibre sobre la cantant

Reg Traviss refusa un contracte literari de més d'un milió d'euros i no seguirà les passes del pare i l'exmarit de Winehouse

El britànic Reg Traviss, cineasta i productor de cinema i parella d'Amy Winehouse quan aquesta va morir aquest estiu, ha refusat una oferta d'un milió de lliures (gairebé 1.139.000 euros) per escriure un llibre sobre la seva vida amb la desapareguda cantant, segons publica NME. El director, que diu que vol mantenir els seus records amb Winehouse en privat, té previst signar un film de tribut dedicat a la cantant.

El pare de Winehouse, Mitch, va anunciar la setmana passada que ha signat un acord amb l'editorial Harper Collins per publicar unes memòries al voltant de la seva filla. El llibre es dirà Amy, my daughter, i està previst pel proper estiu. Els beneficis del llibre aniran a parar a la nova Amy Winehouse Foundation.

Blake Fielder-Civil, exmarit de Winehouse, també té previst publicar un llibre sobre la seva vida amb la cantant, que va morir aquest estiu als 27 anys.


Els llibres que ens fan grans

Etiquetes

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT