Cultura 30/05/2012

Les xifres del primer concert de la gira de 'MDNA' de Madonna

La gira de promoció del disc inclourà 32 països. El 20 i el 21 de juny actuarà a Barcelona i al novembre i al desembre visitarà Mèxic, Colòmbia, Xile i Brasil

Efe/ara
1 min
Madonna traspua sensualitat a la imatge promocional  de Girl gone wild, el segon senzill de MDNA.

JerusalemJa han transcendit alguns aspectes de l'organització del primer concert de la gira mundial del disc 'MDNA' que Madonna oferirà demà a Tel Aviv. Diversos mitjans locals asseguren que Madonna ha convidat al concert estrelles de Hollywood com Natalie Portman, Sacha Baron Cohen o George Clooney. És la quarta vegada que la cantant actua a la ciutat.

Aquestes són algunes de les xifres del primer concert de la nova gira de Madonna:

1. El cost de l'organització del concert és de 3,1 milions d'euros. No és estrany, ja que Madonna s'ha fet dissenyar i construir l'escenari a Bèlgica. Ha requerit dues setmanes de muntatge, canviarà per a cada secció i té una part coneguda com a "diamant", pensada perquè la cantant s'acosti al públic.

2. L'aforament de l'estadi on se celebrarà el concert és de 35.000 persones.

3. El preu de les entrades va des dels 50 euros de les entrades més barates fins al 500 de les VIP.

4. En la producció hi treballen 600 persones. 350 han vingut amb la diva des dels Estats Units.

5. La cantant ha llogat 70 habitacions de l'Hotel Dan per als seus ballarins.

6. El concert de Madonna ha portat 4.000 turistes a Tel Aviv.

7. 'The Jerusalem Post' assegura que entre els acompanyants de l'autora de 'Hung up' hi ha cinc dobles que han après a caminar com ella per despistar els paparazzi.

8. S'ha construït un espai cobert per a l'artista, la seva família i els seus acompanyants. Inclou una zona de jocs per als nens i una habitació per rebre el còmic i presentador televisiu nord-americà Conan O'Brian, que cobrirà el concert.

stats