Cinema
Cultura 22/06/2014

Rob Zombie recull el Gran Premi Honorífic del Festival de Sitges

La parella i musa del director, Sheri Moon Zombie, també va ser homenatjada als Aribau Multicines amb una Maria Honorífica

Acn
1 min
El músic i cineasta Rob Zombie

BarcelonaEl director de cinema i músic Rob Zombie va rebre dissabte al vespre el Gran Premi Honorífic del Sitges - Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya als Aribau Multicines. L'acte es va acabar convertint en un homenatge al director de cinema de terror, ben conegut pels seguidors del festival. Zombie té previst oferir un concert aquest diumenge a la Sala Razzmatazz.

Durant l'acte d'homenatge a Zombie, el director del festival, Àngel Sala, va lliurar el Gran Premi Honorífic a Zombie. El cineasta va assistir acompanyat de la seva parella, l'actriu Sherie Moon Zombie, que també va ser premiada amb una Maria Honorífica. La parella va entrar a la sala al ritme d''All tomorrow's parties' de The Velvet Undeground, la cançó més emblemàtica del seu film 'The lords of Salem'.

Els dos van protagonitzar un col·loqui abans de la projecció de 'The Devil's Rejects' (Els renegats del diable), dirigida pel mateix Zombie l'any 2005. La pel·lícula significa la continuació del violent i delirant viatge iniciat a 'House of 1.000 Corpses' (2003) i narra una intensa història d'assassinats i venjança a Texas. El film es va projectar a Sitges 2005.

stats