Cinema
Cultura 03/06/2014

Rob Zombie rebrà el Gran Premi Honorífic del Festival de Sitges

El músic i cineasta serà homenatjat el pròxim 21 de juny durant una sessió especial als Multicines Aribau en què es projectarà 'Els renegats del diable'

Ara
1 min
El músic i cineasta Rob Zombie

BarcelonaEl cineasta i músic Rob Zombie, un dels autors més respectats del cinema de terror contemporani, serà homenatjat el pròxim 21 de juny pel Festival de Sitges, que li lliurarà el seu Gran Premi Honorífic. El festival aprofitarà la presència de Zombie a Barcelona per oferir l'endemà un concert amb la seva banda al Sant Jordi Club.

L'acte tindrà lloc als Multicines Aribau, a les 20 h. Ángel Sala, director del Festival de Sitges, lliurarà al cineasta el premi i a continuació es projectarà 'Els renegats del diable', dirigida pel mateix Zombie. El director acudirà a l'acte acompanyat per la seva dona i musa, l'actriu Sherie Moon Zombie.

Rob Zombie, director de films com 'The lords of Salem', 'House of 1.000 corpses' o el 'remake' de 'Halloween', és una dels cineastes de referència dels aficionats del Festival de Sitges, que ha programat la majoria de les seves obres.

stats