Barcelona escala posicions en un rànquing d’atracció de talent internacional

El nombre d’estudiants internacionals d’MBA creix prop del 20% en dos anys

Barcelona reforça la seva posició com una de les principals ciutats del món en atracció de talent internacional. Segons el rànquing MBA City Monitor 2017 d'Esade, que es basa en el nombre d'estudiants internacionals d'MBA 'full time', la capital catalana ha escalat dues posicions en els últims dos anys. Ara és sisena, empatada amb Toronto, i només va darrere de Boston, Nova York, Londres, París i Chicago.

El nombre d’estudiants internacionals d'MBA 'full time' de Barcelona ha crescut prop del 20% en dos anys. Dels 771 del 2015 ha passat a 924 el 2017. La primera classificada, Boston, ha baixat de 1.637 a 1.582, i la cinquena, Chicago, de 1.124 a 1.031, de manera que queda cada cop més a l'abast de Barcelona. Les primeres classificades d’Europa, Londres i París, han crescut encara més, per sobre del 20%.

Segons l’autor de l’informe, Ivan Bofarull, la clau dels canvis pot ser "la nova orientació que l’administració Trump ha adoptat en relació als visitants internacionals, que sembla que mostren un interès creixent per les destinacions europees, en detriment de les nord-americanes". Excepte Nova York, amb un creixement important, i Raleigh-Durham, amb un creixement mínim, les ciutats nord-americanes del rànquing han retrocedit en els últims dos anys.

Més continguts de

Catalunya, radar a radar, multa a multa

Els radars recapten 254 milions en 5 anys

Ara Data publica les multes i els diners ingressats pels 242 radars de les carreteres catalanes

incendis forestals

Per què Catalunya crema

L’oblit dels boscos i una estratègia centrada en l’extinció alimenta els grans incendis forestals

Noms de nadó per a pares indecisos

Noms de nadó per a pares indecisos

Més curts, laics i mediàtics. Rànquings i tendències que expliquen la Catalunya del segle XXI. Així ha evolucionat l’onomàstica

Bicis

Barcelona, revolució bici

L’augment de ciclistes obliga a revisar la convivència amb els cotxes i els vianants

La nova gramàtica del català. Imatge per a l'interactiu columna esquerra

10 coses que passaran a ser correctes amb la nova gramàtica

La 'Gramàtica de la llengua catalana' de l'Institut d'Estudis Catalans completa i actualitza la de Pompeu Fabra, de 1918-1933

fotoHome315

Tots els gols de Leo Messi

Així ha marcat el crac argentí amb el Barça