Cort assegura haver solucionat avui dos casos de desnonament

També parla d'altres tres casos: un d'ells correspon a Calvià, un altre està suspès fins el maig i sobre el tercer, de moment, no se'n diu res

L'Ajuntament de Palma ha assegurat haver solucionat avui dos casos de desnonament que han estat comunicats a la batlia mitjançant un escrit presentat al registre municipal.

El primer cas ha consistit en la paralització d'una execució hipotecària contra una persona amb causa d'impagament des de l'any 2010. La suspensió s'ha produït com a conseqüència de les gestions directes, segons el consistori, realitzades des de l'àrea d'Urbanisme i Habitatge.

Pel que fa al segon procés, producte d'una causa d'impagament que es remunta a 2011, Cort ja hi estava treballant des de feia temps. Aquest cas va ser notificat al consistori per via ordinària des d'un centre municipal de serveis socials i s'ha resolt avui amb l'adjudicació d'un habitatge del Fons Social d'Habitatge aprovada per la comissió mixta municipal que tracta aquests assumptes.

També s'han posat en coneixement de l'ajuntament tres casos d'execucions hipotecàries dels quals un correspon al municipi de Calvià i un altre, segons consta en un document emès pel jutjat corresponent, està suspès fins a maig de 2015. Del tercer cas, però, Cort no ha dit res, malgrat haver fet una nota pública expressament per aquesta qüestió.