El moviment feminista llança la primera convocatòria a Palma pel Dia de la Dona Treballadora

Per la seva banda, la Universitat de les Illes Balears (UIB) participarà en l'acte "Un balanç de la lluita internacional contra la discriminació de la dona", que tindrà lloc a la Llibreria Lluna aquest dimecres 4 de març a les 20:00 hores

L'Assemblea Antipatriarcal i Feministes en Acció han llançat ja el primer cartell de convocatòria de manifestació aquest diumenge 8 de març, amb motiu del Dia Inernacional de la Dona Treballadora.

Rere el lema "Ni precàries pel capital ni ni submises pel patriarcat. Rebels i combatives", els dos col·lectius feministes sumen esforços un any més per sortir al carrer en defensa dels drets de les dones i la igualtat de gènere. S'espera que en els propers dies altres col·lectius feministes i grups de dones convoquin actes amb motiu del dia 8 de març.

Així mateix, els partits polítics i institucions públiques de Balears també donaran a conèixer els seus actes commemoratius.

Per la seva banda, la Universitat de les Illes Balears (UIB) participarà en l'acte "Un balanç de la lluita internacional contra la discriminació de la dona", que tindrà lloc a la Llibreria Lluna aquest dimecres 4 de març a les 20:00 hores. Es tracta de la presentació d'un treball de la doctora de la UIB i investigadora del grup de recerca en Dret Internacional i Dret de la Unió Europea sobre les decisions del Comitè per a l'Eliminació de la Discriminació de la Dona en el marco general de la protecció internacional dels drets humans.

El llibre l’ha publicat Edicions UIB i durant l'acte intervindran tant l'autora com la directora de la Càtedra d’Estudis de Violència de Gènere, la doctora Esperança Bosch, i la directora de la col·lecció Estudis de Violència de Gènere d’Edicions UIB, la doctora Marta Fernández.