L'Assemblea de Docents assegura que 155 centres apliquen projectes anteriors al TIL

L'entitat considera que el TIL "ja és història" i ha assenyalat en un comunicat que considera aquesta tornada als projectes anteriors al TIL "un gest de dignitat i la reivindicació de l'autonomia dels centres per adaptar-se al seu entorn"

L'Assemblea de Docents ha assegurat que 155 centres d'ensenyament no universitari han recuperat els seus projectes lingüístics anteriors al Tractament Integrat de Llengües ( TIL ) .

L'entitat considera que el TIL "ja és història" i ha assenyalat en un comunicat que considera aquesta tornada als projectes anteriors al TIL " un gest de dignitat i la reivindicació de l'autonomia dels centres per adaptar-se al seu entorn" .

Els nous projectes lingüístics s'estan fent de manera consensuada per part de la comunitat educativa i en molts centres s'està reforçant l'àrea lingüística d'anglès i manifestant la voluntat de recuperar el programa de les Seccions Europees com a mètode d'impuls de l'aprenentatge en anglès , segons l'assemblea .

D'altra banda , l'entitat considera una victòria pròpia l'anul·lació per part del Govern de la resolució que ordenava als centres aplicar els projectes TIL, encara que haguessin estat rebutjats pels seus claustres , ja que va impugnar la resolució l' 1 de setembre passat.

L'assemblea considera " de sentit comú " la decisió del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears, que ahir va confirmar la suspensió cautelar de l'ordre de desenvolupament del TIL . " Sembla que tots , excepte el Govern , remem en la mateixa direcció" , diuen .

El + vist

El + comentat