INICI DE CURS

Casaments, naixements i moda

La consolidació de noves relacions i el desenllaç del divorci entre Brad Pitt i Angelina Jolie marcaran el nou curs

La consolidació de noves relacions, com la de Carlota Casiraghi i Dimitri Rassam, i el desenllaç del divorci entre Brad Pitt i Angelina Jolie marcaran un nou curs en què també tindran especial rellevància les noves propostes estètiques de Burberry, que estrena director creatiu, l’italià Riccardo Tisci.

BODA A MÒNACO

El nou curs arriba carregat de casaments, entre els quals un que unirà la reialesa monegasca amb l’aristocràcia del cinema francès. Carlota Casiraghi i Dimitri Rassam, fill de Carole Bouquet, tenen plans per casar-se després de donar la benvinguda al seu primer fill. L’embaràs de Carlota, que ja té un fill amb l’actor Gad Elmaleh, va obligar a posposar el casament amb el productor francès.

Altres que també poden oficialitzar la seva unió són Justin Bieber i Hailey Baldwin, que han anunciat a bombo i platerets el seu compromís, i Ariana Grande i l’actor Pete Davidson. A l’altre extrem hi ha Brad Pitt i Angelina Jolie i Ben Affleck i Jennifer Garner, que haurien de signar els seus divorcis en els pròxims mesos.

LA REVOLUCIÓ DE BURBERRY

El passat mes de març la firma anglesa fitxava l’italià Riccardo Tisci com a nou director creatiu. La incorporació de Tisci, que va estar al capdavant de Givenchy durant una dècada, és una oportunitat per revolucionar la marca. La primera col·lecció del nou director creatiu de Burberry es desvelarà el 17 de setembre a la Setmana de Moda de Londres. A més, Tisci ja ha anunciat que aquest desembre Burberry llançarà una col·lecció càpsula en col·laboració de Vivienne Westwood.

El + vist

El + comentat