Dossier 26/05/2012

Setze hores de programa per recollir fons contra l'exclusió social

A.c.r.
1 min

BARCELONATV3 i Catalunya Ràdio emeten demà La Marató per la pobresa , una edició excepcional del programa solidari que començarà a les 9.00 del matí. Per primera vegada, el tret de sortida es donarà des de Catalunya Ràdio, en què Sílvia Cóppulo conduirà un especial que s'allargarà fins a les 13.00. L'última hora d'aquest programa se solaparà amb el que presentaran a TV3 Antoni Bassas i Agnès Marquès, que arrencarà a les 12.00 i no s'acabarà fins més enllà de la 1.00 de la matinada.

Durant aquestes setze hores passaran pels micròfons i les càmeres dels mitjans públics diversos representants d'entitats que lluiten contra la pobresa i l'exclusió social, però també una gran quantitat d'artistes -Joan Manuel Serrat, Nina, Lídia Pujol, La Cubana, Manu Guix i Elena Gadel, entre d'altres- i desenes de cares conegudes de TV3 i de Catalunya Ràdio, que també se sumaran a la iniciativa.

L'objectiu del programa serà sensibilitzar la població sobre la situació de pobresa en què viuen milers de catalans, divulgar la tasca que desenvolupen les entitats del tercer sector i recollir fons que es destinaran a projectes presentats per aquestes organitzacions i que han de servir per combatre la pobresa i l'exclusió social. Els donatius es podran fer durant tot el dia a través del telèfon 905 11 50 50, però també participant en alguna de les prop de 600 activitats populars que s'han organitzat arreu de Catalunya i assistint al partit de futbol sala que disputaran al Palau Sant Jordi, a les 19.00, un equip del Barça entrenat per Pep Guardiola i un altre dirigit per Tito Vilanova.

stats