Dossier 27/07/2012

Els protagonistes de la cerimònia inaugural?

1 min

Danny Boyle

El director i productor de cinema Danny Boyle, autor de pel·lícules com Slumdog millionaire i Trainspotting , és el creador artístic de la cerimònia d'inauguració dels Jocs Olímpics de Londres 2012. Ha intentat mantenir en secret fins a l'últim moment els detalls de la celebració, però igualment se n'han filtrat alguns.

William Shakespeare

Illes de meravella és el nom amb què s'ha batejat la cerimònia, inspirada en l'obra La tempesta del dramaturg anglès. L'espectacle constarà de tres actes: la primera part recrearà un paisatge rural típicament anglès, amb més de 70 ovelles; la segona s'inspira en la revolució industrial, i la tercera tindrà un aire més modern i futurista.

Daniel Craig

L'actor britànic que fa el paper de James Bond ha rodat amb Danny Boyle un curtmetratge al Palau de Buckingham que serà emès durant la cerimònia. La peça audiovisual rep el nom de The Arrival i narra l'última missió de l'agent 007, relacionada amb els Jocs. Alguns rumors diuen, fins i tot, que saltarà a l'estadi des d'un helicòpter.

Paul McCartney

L'excantant dels Beatles serà l'encarregat de tancar la cerimònia amb una actuació musical que servirà per homenatjar la famosa banda londinenca. Després de molts rumors que ho avançaven, el mateix McCartney va confirmar en declaracions a l'emissora britànica BBC 5 Live 5 que l'organització l'havia contractat.

stats