FARMACÈUTIQUES
Economia 02/04/2012

AB-Therapeutics presenta el seu fàrmac experimental contra el càncer a Chicago

La companyia, que participa en el congrés anual de l'American Association of Cancer Research, ha obert recentment una ampliació de capital amb la qual espera captar 750.000 euros per continuar amb el desenvolupament del tractament

Laura Montaner
1 min

BarcelonaLa companyia catalana AB-Therapeutics, focalitzada en el desenvolupament de nous fàrmacs i amb un nou tractament contra el càncer en fase preclínica, participa en el congrés anual de l'American Association of Cancer Research (AACR) que se celebra a Chicago fins al 4 d'abril.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

José Alfón, director de desenvolupament d'AB-Therapeutics, presentarà les primeres dades relatives al mecanisme d'acció i l'eficàcia preclínica en models experimentals de pulmó i pàncrees del seu tractament. El treball presentat ha sigut seleccionat pel comitè avaluador de l'AACR.

La companyia ha obert recentment una ampliació de capital amb la qual espera captar 750.000 euros per continuar amb el desenvolupament del seu fàrmac oncològic. La farmacèutica espera tancar en dos mesos aquesta operació, adreçada tant a fons de capital risc com a 'business angels' i inversors particulars a partir de 1.500 euros.

stats