EMPRESES

La companyia madrilenya vol aconseguir-ne més del 50% i construir un gran grup d'infraestructures

ACS ja controla més del 30% de Hochtief

Un 3,08% del capital social de la constructora alemanya ha acceptat l'opa de la companyia que presideix Florentino Pérez

ACS ha comunicat a la CNMV que ja controla el 30,34% de Hochtief, després que el 3,08% del capital de la companyia alemanya hagi venut les seves accions al grup espanyol un cop finalitzat el primer període d'acceptació de l'opa.

Els accionistes de Hochtief que no hagin acceptat l'oferta encara tenen temps de fer-ho fins a les 12 de la nit del 18 de gener. Durant aquest període d'acceptació addicional, les condicions de l'oferta de compra romanen intactes. Així, els accionistes rebran 9 accions d'ACS per cada 5 de Hochtief.

El grup que presideix Florentino Pérez volia superar el 30% de la constructora alemanya amb l'opa. Un cop superada aquesta cota, podrà seguir comprant títols de Hochtief al mercat amb l'objectiu d'elevar la seva participació a la companyia per sobre del 50%. Un cop assolit aquest percentatge, ACS podria consolidar Hochtief als seus balanços i crear un "líder mundial d'infraestructures".