EMPRESES
Economia 04/01/2011

ACS ja controla més del 30% de Hochtief

Un 3,08% del capital social de la constructora alemanya ha acceptat l'opa de la companyia que presideix Florentino Pérez

Redacció
1 min
Hochtief, la primera constructora d'Alemanya FOTO: EFE

BarcelonaACS ha comunicat a la CNMV que ja controla el 30,34% de Hochtief, després que el 3,08% del capital de la companyia alemanya hagi venut les seves accions al grup espanyol un cop finalitzat el primer període d'acceptació de l'opa.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Els accionistes de Hochtief que no hagin acceptat l'oferta encara tenen temps de fer-ho fins a les 12 de la nit del 18 de gener. Durant aquest període d'acceptació addicional, les condicions de l'oferta de compra romanen intactes. Així, els accionistes rebran 9 accions d'ACS per cada 5 de Hochtief.

El grup que presideix Florentino Pérez volia superar el 30% de la constructora alemanya amb l'opa. Un cop superada aquesta cota, podrà seguir comprant títols de Hochtief al mercat amb l'objectiu d'elevar la seva participació a la companyia per sobre del 50%. Un cop assolit aquest percentatge, ACS podria consolidar Hochtief als seus balanços i crear un "líder mundial d'infraestructures".

stats