Societat
Economia 11/11/2011

Central Lechera Asturiana i ATO lamenten haver perdut la cursa per adquirir Cacaolat en una carta als diaris

No obstant, agraeixen el suport rebut a Catalunya i asseguren que hi seguiran comprant “més del 30% de tota la llet que es produeix” i continuaran treballant des de la planta de Vidreres

Ara
1 min

Barcelona“No ha pogut ser”. Així és com Central Lechera Asturiana encapçala una carta en la qual lamenta haver perdut la cursa per adquirir Cacaolat. La missiva, que firma conjuntament amb ATO -la marca de productes làctics que opera a Catalunya-, la publiquen alguns diaris catalans aquest divendres a pàgina sencera com un anunci publicitari, tres dies després que el jutjat mercantil de Barcelona encarregat de l'adjudicació de la marca Cacaolat l'atorgués finalment a l'aliança formada per Damm (49% del total), Cobega (49%) i Victory Turnaround (2%).

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

A la missiva, la companyia de productes làctics recorda que ATO "és l'única que produeix el 100% de la llet en granges catalanes", a la vegada que assegura que seguiran comprant “més del 30% de tota la llet que es produeix a Catalunya” i continuaran treballant des de la planta de Vidreres.

stats