Economia 13/10/2011

Agbar aconsegueix dur aigua potable al 100% de la població algeriana d'Oran

Agbar ha potenciat el servei d'aigua potable a Oran (Algèria). Després del concurs guanyat el 2008, l'empresa ha garantit la distribució a la totalitat de la població, quan fa tres anys només arribava al 10% dels 1'6 milions d'habitants de la zona.

Ara
1 min

BarcelonaUna comitiva d'Aigües de Barcelona (Agbar) ha presentat el dijous les millores aconseguides en el subministre del servei d'aigua potable a Oran. L'empresa que presideix Àngel Simón va guanyar un concurs públic el 2008, i en aquest període ha aconseguit que la totalitat de la població d'Oran compti amb aquest servei bàsic. Les canonades arribaven a un 10% de la població d'1,6 milions d'habitants fa només tres anys.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

En aquest període la concessionària també ha renovat el 28% de la xarxa, la distribució d'aigua dessalada i ha acomplert de les normes de qualitat. Segons un comunicat d'Agbar, el ministre de recursos hídrics algerià, Abdelmalek Sellal, ha remarcat la satisfacció del govern i ha apuntat l'interès a renovar i ampliar l'experiència de la concessió que s'acaba el setembre de 2013.

stats