ASSEGURANCES
Economia 10/01/2011

Agrupació Mútua ven el 100% de Gescobert a Concentra Inversiones

Gescobert, especialitzada en l'atenció sanitària a segments específics, seguirà comercialitzant assegurances d'Agrupació Mútua

Efe
1 min

BarcelonaLa mútua catalana de salut Agrupació Mútua ha venut el 100% de Gescobert Correduría de Seguros a Concentra Inversiones, seguint la seva estratègia de recuperació d'inversions per enfortir el negoci assegurador.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

L'operació, l'import de la qual no s'ha detallat, respon a aquesta voluntat de capitalitzar actius no estratègics per part d'aquesta mútua, que compta amb 365.000 socis assegurats, segons ha assenyalat en un comunicat.

Gescobert, especialitzada en l'atenció sanitària a segments específics, continuarà comercialitzant assegurances d'Agrupació Mútua, amb la qual cosa es mantindrà la relació entre la mútua i la corredoria.

El Grup Concentra, per la seva banda, avança amb aquesta adquisició en la seva expansió en la mediació d'assegurances personals, tant al mercat ibèric com al mexicà.

La corredoria Gescobert va obtenir el 2010 un volum de primes de 19,7 milions d'euros, amb una facturació en comissions de 2,5 milions d'euros, per la qual cosa ara Concentra, amb la seva compra, arribarà a un volum total de primes gestionat que puja a 73,4 milions d'euros i uns ingressos per comissions de 8,5 milions d'euros.

El mes de juny passat, Agrupació va vendre ja el 75% d'Unibrok XXI a Ferrer&Ojeda Asociados, i al setembre va fer el mateix amb el 60% d'MGEO, líder en prevenció de riscos laborals.

stats