EMPRESES
Economia 24/03/2011

Aguirre Newman posa a la venda més de quatre centes oficines del Banco Santander

Francisco Gasset, director del departament d'inversors privats d'Aguirre Newman, ha afirmat que la seguretat en totes les operacions, amb una rendibilitat interessant a través dels contractes d'arrendament, està garantida

Helena Esteves
1 min

BarcelonaEl grup Aguirre Newman comercialitzarà la venda de les 428 sucursals que té el Banco Santander a Espanya, segons que ha informat avui en un comunicat. Drago Real Estats Partners, una companyia d'inversió immobiliària, i els seus accionistes principals han encarregat a la consultora la comercialització d'aquests actius, 56 dels quals estan situats principalment a Barcelona.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Es tracta d'una venda individualitzada, oberta a qualsevol perfil d'inversió, amb locals des dels 200.000 euros, dels quals aproximadament un 45% es troben a capitals de província.

Francisco Gasset, director del departament d'inversors privats d'Aguirre Newman i responsable del projecte, assegura que "l'operació s'ha dissenyat per oferir un producte diferenciat, fàcil de gestionar i amb volums petits d'entrada". Es garanteixen, per tant, la seguretat en totes les operacions, amb una rendibilitat interessant a través dels contractes d'arrendament. "Donat l'entorn d'inflació creixent, aquesta inversió suposa un valor refugi per l'estalvi", ha conclòs Gasset.

stats