Economia 17/11/2011

Aguirre diu que el 20-N ha salvat Espanya de la intervenció europea

Critica el moviment del 15-M perquè no diu que no representen el poble i també aposta perquè els rics es paguin les medicines: "Mentre les lleis m'obliguin a donar medicines gratis al senyor Botín ho hauré de fer"

Agències
1 min

MadridLa presidenta de la Comunitat de Madrid, Esperanza Aguirre, ha manifestat a Pozuelo de Alarcón que "si no fos perquè tenim les eleccions diumenge i perquè totes les enquestes preveuen un canvi en la bona direcció, crec que tindríem molts números per estar intervinguts". S'ha mostrat convençuda que si Mariano Rajoy guanya les eleccions de diumenge aconseguirà generar confiança als mercats i als espanyols per dur la situació a bon port.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Aguirre ha aprofitat per demanar als ciutadans que vagin a votar, i al moviment del 15-M que respecti la jornada de reflexió "perquè és una conquesta". Ha aprofitat per criticar el moviment del 15-M perquè ha dit que "no li agrada aquesta jornada ni la democràcia, i sí el carrer i autoproclamar-se el poble". També ha apostat perquè els rics paguin les medicines: "Mentre les lleis m'obliguin a donar medicines gratis al senyor Botín ho hauré de fer".

stats