Economia 28/09/2011

Alessio Rastani, el 'broker' incendiari, no és més que “un aficionat” a la borsa

S'ha tret la màscara en unes declaracions al diari britànic 'The Telegraph', on assegura que amb l'entrevista a la BBC buscava notorietat mediàtica i es qualifica a si mateix de “xarlatà”

Ara
1 min

BarcelonaAlessio Rastani ha posat punt final a la polèmica generada arran de les seves declaracions a la cadena BBC, i en una entrevista al diari britànic The Telegraph es qualifica a si mateix de "xarlatà" i subratlla que amb les seves declaracions buscava "notorietat mediàtica". El broker assegura que inverteix "per afició" i subratlla que les seves operacions borsàries no són un negoci. No obstant això, es ratifica en les seves declaracions i assegura que es creu "totes i cadascuna" de les paraules que va dir.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Rastani va ser el protagonista d'una polèmica entrevista a la BBC aquest dilluns, en què assegurava que “somniava cada nit amb una nova recessió” per treure'n un rèdit econòmic. Les seves paraules van generar un fort rebombori i els rumors sobre la falsedat de la seva figura van començar a escampar-se per la xarxa. Xavier Sala Martín, economista català, va qualificar l'entrevista de “gol” colat a la BBC, en una piulada a Twitter en què comparava Rastani amb el personatge de Borat, i diversos comentaris a les xarxes apuntaven la possibilitat que fos un actor del grup activista Yes Men, coneguts per aquest tipus de farses amb la denúncia pública i la conscienciació com a finalitat. La cadena britànica va sortir al pas de la controvèrsia generada per assegurar que es tractava d'una entrevista real.

stats