Economia 14/11/2011

El 'trader' que somia amb una altra recessió recomana no invertir "ni un cèntim a la borsa"

L'agent d'inversions Alessio Rastani, que va incendiar el debat econòmic dient a la BBC que "Goldman Sachs governa el món, i no els polítics", explica a 'La Vanguardia' que "potser existeix una agenda oculta per part de la gent al poder" per desacreditar-lo

Ara
1 min

BarcelonaAlessio Rastani assegura en una entrevista a La Vanguardia que, segons li ha explicat algú de la BBC, els diaris Daily Mail i The Telegraph tenen una "agenda oculta" contra la BBC i que, per això, van intentar desacreditar-lo dient que només es dedicava "a la borsa com a afició". Des del seu punt de vista, aquests diaris van acudir al registre, "igual com ho pot fer qualsevol persona", i van destacar que només tenia una societat i 1000 lliures al banc. Segons la seva opinió, les informacions publicades als diaris britànics que van sortir en la seva contra podrien obeir a "una agenda oculta per part de la gent al poder per desacreditar-me".

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Més enllà de les rivalitats entre mitjans, Rastani creu que "la borsa és diferent que la plata, l'or i les propietats" i que, en el context actual, les accions poden acabar valent "zero". També insisteix que la crisi "pot empitjorar" i que el què passarà és que moltes persones es poden considerar davant d'una ganga en veure accions a preus molt baixos i comprar-les, "pensant que no baixaran més". Per això, recomana resistir "la temptació de comprar accions barates en aquesta crisi".

stats