Publicitat
Publicitat

RESCAT FINANCER

Rubalcaba insisteix que és un "rescat" i que no han arribat els Reis Mags

El secretari general del PSOE ha advertit que si no va acompanyat de mesures d'estímul no tindrà efecte

El secretari general del PSOE , Alfredo Pérez Rubalcaba , ha insistit avui que Espanya ha estat rescatada s'utilitzi la paraula que es vulgu i–, ha negat que hagi estat " una loteria " o que hagin arribat "els Reis Mags " , i ha advertit que si no va acompanyat de mesures d'estímul no tindrà efecte .

Així s'ha pronunciat Rubalcaba en una roda de premsa , després que s'hagi reunit la direcció i l'equip econòmic dels socialistes , a la seva seu de Ferraz , per analitzar a fons la decisió que ahir va prendre l'Eurogrup de concedir una línia de crèdit de 100.000 milions d'euros per recapitalitzar la banca espanyola .

Rubalcaba , al parer l'ajuda de l'Eurogrup és una " mala notícia" per a Espanya perquè " deteriora " la imatge del país , ha reclamat la creació al Parlament , mentre duri el procés de recapitalització financera , d'una comissió que investigui , vigili i proposi mesures .

"El Govern pretén fer-nos creure que ens ha tocat la loteria , que han vingut els Reis Mags , i això no és així" , ha subratllat Rubalcaba, que ha garantit que el PSOE " com sempre , està preparat per sumar , contribuir a l'interès de Espanya per sobre de qualsevol altre interès "

Més continguts de