Publicitat
Publicitat

Antoni Bassas: "Estapé era el millor explicador d'anècdotes que he vist mai"

El periodista, presentador d''El Matí de Catalunya Ràdio' quan l'economista hi feia la seva secció 'Economia recreativa', ha recordat a Catalunya Informació els seu pas pel programa

El periodista Antoni Bassas ha explicat aquest dimecres a Catalunya Informació com va ser la seva relació amb l'economista Fabián Estapé, mort ahir a Lleó, quan feien Economia recreativa, la secció del programa El matí de Catalunya Ràdio que ell presentava. “Em va semblar que no podia perdre la oportunitat que fes l'espai”, ha dit Bassas.

“Estapé era una persona d'una cultura enciclopèdica, una passió comunicativa enorme i això feia que per més que preparessis un guió, a l'endemà ell el millorava”, ha assegurat el periodista, que va impulsar la secció que va fer conegut l'economista per al gran públic.

Bassas s'ha referit també a la personalitat d'Estapé: "Era el millor explicador d'anècdotes que he vist mai". I ha afegit: "Estic trist per la seva desaparació i al mateix temps content que hagi viscut 88 anys i hagi pogut dir coses com “el millor cigar havà és el fumes després de l'esmorzar, al llit"”.

Etiquetes

Més continguts de

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT