Economia 13/02/2013

Arturo Fernández demana un temps de "reflexió" a la CEOE per decidir el seu futur

El vicepresident de la patronal ha rebut el suport de la majoria de la junta, tot i l'escàndol pels suposats pagaments en negre als treballadors de la seva empresa

Efe
1 min
El vicepresident de la CEOE i antic conseller de Bankia, Arturo Fernández, cobrava 3.000 euros per cada reunió del consell.

MadridEl vicepresident de la CEOE, Arturo Fernández, es prendrà un temps de "reflexió" abans de decidir si dimiteix o no de la patronal. Així ho ha dit aquest dimecres en la reunió de la junta directiva de la CEOE, marcada pels suposats pagaments en negre als treballadors de la seva empresa, el Grupo Arturo Cantoblanco, segons una informació destapada per la Cadena SER. La Fiscalia de Madrid ja ho està investigant. L'empresa s'encarrega de la restauració a l'Assemblea de Madrid, a alguns hospitals madrilenys i al Congrés dels Diputats.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

La majoria de dirigents de la CEOE que formen el comitè executiu de la patronal (43 de 45) han donat suport al seu vicepresident, segons informa 'El País', que cita fonts de l'organització empresarial. Fernández també meditarà si continua o no al capdavant de la patronal madrilenya CEIM.

stats