Economia 30/05/2012

Aurelio Izquierdo accepta renegociar la seva indemnització de 14 milions d'euros

Bancaja ha emès un comunicat en què anuncia la rectificació per aturar la polèmica entorn de la pensió del seu director financer

Efe
1 min

ValènciaL'actual director financer de Bancaja, Aurelio Izquierdo, s'ha mostrat "plenament disposat" a renegociar la indemnització que preveu el seu contracte, que entre prejubilació i jubilació ascendeix a 14 milions d'euros.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Bancaja, que avui també ha escollit José María Mas Millet nou president en substitució del dimitit José María Olivas, intenta acabar d'aquesta forma amb la polèmica sorgida entorn de la milionària indemnització del seu directiu, en un moment en què l'entitat on està integrada, Bankia, està essent rescatada amb diners del FROB.

L'entitat, a més, ha explicat que la indemnització té el seu origen en el contracte firmat per Izquierdo l'any 2007 i que s'ha materialitzat en una sèrie d'aportacions a una mena de pla de pensions i que no suposarà cap despesa per a l'entitat. Bancaja també ha recalcat que en ser un pagament vinculat a la jubilació o la prejubilació d'Izquierdo, com que encara està en actiu, no ha cobrat res d'aquesta indemnització.

"Sense perjudici per tot plegat, l'actual consell d'administració de Bancaja ha plantejat a Aurelio Izquierdo la revisió dels acords existents, proposta que ha estat acceptada amb plena disposició per la seva part", acaba el comunicat.

stats