FINANÇAMENT EMPRESARIAL
Economia 13/06/2012

Autònoms i botiguers podran accedir a una nova línia de crèdit públic de 65 milions

La Generalitat estrena una línia de finançament per a autònoms i comerciants dotada de 65 milions d'euros a través de l'ICF. La Caixa i Banc Sabadell vehicularan els crèdits i el Govern avalarà

Ignasi Pujol
1 min
UN SECTOR MALTRACTAT PER LA CRISI El Govern ofereix préstecs per valor de 65 milions d'euros a autònoms, emprenedors i pimes del sector del comerç, una activitat molt afectada per la crisi econòmica. L'ICF farà d'avalador i La Caixa i Banc Sabadell vehicularan les operacions creditícies, liderades pel departament d'Empresa i Ocupació.

BarcelonaBones notícies per als autònoms, els emprenedors i els comerciants. Mentre Espanya veu com el rescat del sistema financer pactat amb l'Eurogrup dissabte per valor de 100.000 milions d'euros no aconsegueix alleugerir –més aviat al contrari– la tensió sobre el deute espanyol, el govern català obre una línia de finançament per a microempresaris.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Concretament, es tracta d'una iniciativa del departament d'Empresa i Ocupació de la Generalitat que rebrà les sol·licituds de finançament. La dotació global d'aquesta línia serà de 65 milions d'euros, que seran aportats per l'Institut Català de Finances (ICF), segons van explicar a l'ARA fonts del Govern.

Podeu llegir la notícia sencera a l'ARA Premium.

stats