Economia 17/06/2013

El BBVA demana una reforma "profunda" de l'administració i més canvis laborals

"Ens trobem al principi del final de la crisi", afirma González davant del ministre Montoro

Joan Faus
1 min
El BBVA, presidit per Francisco González, defensa que s'apugi l'IVA reduït i superreduït.

SantanderEl president del BBVA, Francisco González, ha fet aquest dilluns una llarga llista de peticions al govern espanyol, principalment avançar en l'impuls de reformes estructurals, tot i que ha admès que la situació ha millorat en l'últim any. "Els riscos es troben avui sota control. Ens trobem al principi del final de la crisi", ha afirmat davant l'atenta mirada del ministre d'Hisenda, Cristóbal Montoro.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

En la seva intervenció en unes jornades econòmiques a la Universitat Menéndez Pelayo de Santander i organitzades per l'Associació de Periodistes d'Informació Econòmica (APIE), el banquer ha reclamat "reformar amb profunditat el sector públic" i fer també reformes en sanitat i pensions i adoptar "mesures addicionals" en la legislació laboral aprovada el febrer del 2012.

González també ha apressat l'executiu central a adoptar les modificacions necessàries per afavorir la creació d'empreses i la competència, millorar el sistema educatiu i judicial, i impulsar la "transparència i la rendició de comptes" en l'àmbit polític.

stats