Economia 25/10/2012

Rato declararà a l'Audiència Nacional el 20 de desembre pel cas Bankia

L'expresident de Bankia i altres 32 imputats estan acusats d'administració deslleial, apropiació indeguda, falsificació de comptes i maquinació per alterar preus. La querella la va presentar UPyD

Efe
1 min

MadridEl jutge de l'Audiència Nacional Fernando Andreu ha citat a declarar com a imputat el pròxim 20 de desembre a l'expresident de Bankia, Rodrigo Rato, segons han informat fonts jurídiques.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Rato serà l'últim dels 33 querellats a respondre pels fets que van desencadenar en la nacionalització de l'entitat financera. Les compareixences dels consellers de Bankia i BFA es produiran entre el 5 de novembre i el 20 de desembre.

L'expresident de Bancaixa i conseller de Bankia, José Luis Olivas, compareixerà davant del jutge el 19 de desembre, mentre que un dia abans ho farà l'exconseller delegat del grup, Francisco Verdú.

Tots ells s'enfronten als presumptes delictes d'estafa, administració deslleial, apropiació indeguda, falsificació de comptes i maquinació per alterar preus, dels que els va acusar UPyD a la primera querella pel cas Bankia que va ser admesa a tràmit en l'Audiència Nacional.

stats