LA CRISI A LA PREMSA INTERNACIONAL
Economia 30/03/2012

La BBC utilitza la imatge d'un toro lligat per il·lustrar el conflicte per les retallades a Espanya

La cadena britànica diu que el govern "provoca" els seus detractors amb les retallades en un país amb rècord d'atur. Diu que un rescat seria "la gota que fa vessar el got" per al futur de l'euro

Ara
1 min
Notícia a la web de la BBC

BarcelonaLa web de l'emissora britànica BBC publica amb motiu de l'anunci de la retallada pressupostària espanyola un recull de preguntes i respostes per donar als internautes la clau de la situació actual. Sota el títol "Pain in Spain" (patiment a Espanya), una expressió que ja s'ha generalitzat a la premsa anglosaxona, la notícia s'il·lustra amb la foto d'un bou immobilitzat i un peu on diu que el govern espanyol "provoca" (literalment "agita un drap vermell") els seus detractors, "fent retallades en un país amb rècord d'atur".

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

"Molts temen que Espanya necessiti un rescat, però el país és massa gran perquè l'actual fons de rescat de l'eurozona pugui assumir-lo. Això podria ser la gota que fa vessar el vas pel que fa al futur de l'euro", adverteix la notícia.

La BBC alerta que "Espanya va començar a caure l'any passat en l'abisme financer que s'ha empassat Grècia, Portugal i Irlanda i que està xuclant Itàlia".

stats