Publicitat
Publicitat

ECONOMIA

Banc Sabadell compra a General Electric el 49,5% de la filial de crèdit al consum

Camge Financiera, amb uns beneficis de 66 milions anuals, s'integrarà al grup que presideix Josep Oliu, que ha acordat un preu de compra de 252,1 milions d'euros

Banc Sabadell comença a integrar l'activitat de Caja Mediterráneo (CAM). L'entitat alacantina fa poques setmanes que forma part del grup bancari que presideix Josep Oliu, després que Brussel·les acceptés l'operació que suposava que el Fons de Reestructuració Ordenada Bancària (FROB) traspassava la propietat de la CAM al Sabadell.

Ara, l'entitat financera catalana ha iniciat la reordenació de les filials de la CAM. Aquest dijous ha acordat la compra d'una d'elles. Així, el Sabadell ha formalitzat, a través de Banco CAM, la compra de la part que no controla de Camge Financiera, una societat dedicada a concedir crèdits al consum i targetes de crèdit amb un nivell de beneficis de 66 milions anuals. La CAM compartia Camge amb un altre soci, una societat del grup General Electric. L'operació consisteix en el fet que Banc Sabadell compra per 252,1 milions d'euros el 49,5% en mans de General Electric. A partir d'ara, el Sabadell tindrà el 100% de Camge. 

Més continguts de