Economia 15/06/2012

Banc Sabadell arriba a un acord amb els sindicats per homologar les condicions laborals amb la CAM

Les seccions sindicals hauran de ratificar l'acord abans de divendres vinent

Efe
1 min

BarcelonaLa direcció i els representants sindicals de Banc Sabadell i Banc CAM han signat avui un principi d'acord per homologar les condicions laborals dels treballadors de les dues entitats.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

El Sabadell, que es va adjudicar el mes de desembre passat l'entitat alacantina en subhasta per un euro, ha explicat que l'acord haurà de ser ratificat per les corresponents seccions sindicals abans de divendres que ve, dia 22.

La reunió en què s'ha formalitzat l'acord ha tingut lloc a la seu de CAM a Barcelona i hi han participat el sotsdirector general i director de Recursos Humans de Banc Sabadell, Xavier Vela, i el director de Relacions Laborals d'aquesta entitat, José Antonio Soler, mentre que per part de CAM els representants han estat el director de Relacions Laborals, José Ángel de la Torre, i el director d'Assessoria Jurídica Laboral, Carlos Torres.

Per part dels sindicats han assistit una dotzena de representants.

A final de maig, el Sabadell va anunciar que l'absorció de la CAM comportaria el tancament de 450 oficines i la reducció de la plantilla en unes 2.200 persones.

stats