Publicitat
Publicitat

Banc Sabadell guanya 80 milions el primer trimestre, un 5% menys que l'any passat

L'entitat ha aprovisionat prop de 300 milions, d'acord amb la reforma financera, i la seva ràtio de solvència és de l'11,88%

Banc Sabadell ha tancat el primer trimestre amb un benefici net de 80 milions d'euros, que representa un 5% menys que l'any passat, després d'aprovisionar 293,4 milions d'euros, d'acord amb la reforma financera. La ràtio de solvència de l'entitat és de l'11,88% mentre que el marge d'interessos és un 7,4% superior al del primer trimestre del 2011 i el marge abans de dotacions creix un 8,5%, en termes interanuals.

Segons el Banc Sabadell, les dades consolidades de l'entitat i el seu grup evolucionen millor del que es preveia pel context del mercat, mantenint una progressió consistent en la generació de resultats que compara "molt favorablement" en l'incert i difícil entorn macroeconòmic què es desenvolupa l'activitat financera. En relació amb el nivell de capitalització que ha registrat l'entitat en aquests últims anys durant el cicle de crisi i recessió de l'economia espanyola, la ràtio de solvència, que mesura el nivell de capitalització i de solvència dels bancs, ha augmentat 5,21 punts des del 2008 passant d'un 'core capital' del 6,67% a l'11,88 que ha tancat aquest primer trimestre.

La ràtio de capital elevat que ha tingut el banc aquest primer trimestre permet estar ''preparats'' i en bona posició de solvència per quan es faci efectiva l'absorció de la CAM que tindrà un procés d'integració de màxim d'un any, segon ha dit el conseller delegat.

Més continguts de