ENTITATS FINANCERES

Per a totes les direccions territorials

Banc Sabadell nomena cinc nous sotsdirectors generals

Entre els nomenats hi ha Iñaki Azaloa, actual director general del Guipuzcoano


El Consell d'Administració de Banc Sabadell va acordar nomenar sotsdirector general de l'entitat a l'actual director general de Banco Guipuzcoano, Sr. Iñaki Azaloa Onaindía, en el marc del procés d'integració d'aquesta entitat en el grup Sabadell, segons ha comunicat la pròpia entitat.

El banc que presideix Josep Oliu explica que totes les direccions territorials de Banc Sabadell estaran dirigides per sotsdirectors generals amb responsabilitat integrada sobre tota la xarxa d'oficines del seu territori, estructurades en direccions de zona i oficines especialitzades en empreses, de manera que s'acosta la presa de decisió al client.

També han estat nomenats sotsdirectors generals Pablo Junceda, director territorial d'Astúries i Lleó (Banco Herrero), Juan Krauel Alonso, de la zona Sud i Canàries, i de la zona Nord, Pedro Sánchez Sologaistúa.

Finalment, el Consell d'Administració va nomenar sotsdirector general de l'entitat el director de Comunicació i de Relacions Institucionals, Ramon Rovira i Pol.


Més continguts de