Publicitat
Publicitat

ECONOMIA

Banc Sabadell ven el 40% que mantenia a Dexia Sabadell

L'entitat participada es dedica al crèdit a administracions públiques i es produeix només un dia després que el banc presidit per Josep Oliu comprés una filial de la CAM per més de 200 milions

Banc Sabadell ha venut aquest divendres al banc belga Dexia el 40% del capital que controlava de Dexia Sabadell, una entitat que es dedica a donar crèdits a administracions públiques. La possibilitat de la venda d'aquesta participació s'havia plantejat en algunes ocasions, degut als problemes financers que Dexia ha passat els últims dos anys. D'aquesta forma, el banc belga controlarà ara el 100% de Dexia Sabadell, segons el comunicat enviat a la Comissió nacional del Mercat de Valors (CNMV). El preu de l'operació encara no s'ha fixat.

El traspàs de la presència en aquesta empresa mixta es produeix només hores després que el banc que presideix Josep Oliu realitzés una operació contrària. El dijous a la tarda Banc Sabadell va acordar el pagament de 252,1 milions d'euros per l'adquisició del 49,5% del capital que General Electric comptava Camge Financiera, centrada en crèdits al consum i targetes de crèdit.

Més continguts de

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT