ELECCIONS PATRONALS
Economia 13/12/2010

Aliança contra Joan Rosell a les eleccions de la CEOE

Banegas i Herrero estan a punt de tancar un acord per a presentar-se conjuntament amb l'objectiu de derrotar Rosell, el favorit

Efe
1 min
Joan Rosell durant un esmorzar informatiu a la capital espanyola

ToledoEls rivals de Joan Rosell per a les eleccions de la CEOE estan a punt de tancar un acord per a presentar-se conjuntament. Jesús Banegas i Santiago Herrero podrien presentar una llista conjunta que tindrà "una gran força a les urnes". Demà passat decidiran qui dels dos l'encapçalarà, segons ha explicat avui Banegas.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Banegas ha dit a Toledo que una candidatura conjunta seria una bona notícia perquè tots dos comparteixen "la mateixa visió de futur per a la CEOE". Ha explicat que en els temes principals estan d'acord i que "en un parell de dies més" decidiran qui encapçala la llista, un assumpte "no menor" que encara s'ha de resoldre.

"Els dos entenem que s'ha de treballar en equip i creiem que els dos junts tenim una enorme capacitat de captar confiança", ha afegit. En la seva opinió, serà una candidatura "amb moltíssim recolzament per a fer la renovació que necessita la CEOE".

Jesús Banegas és el president de la patronal tecnològica (AETIC), mentre que Santiago Herrero lidera la patronal d'empresaris andalusos.

Aquest matí, Arturo Fernández, president de la patronal madrilenya, ha renunciat a presentar-se a les eleccions.

stats