ECONOMIA
Economia 16/03/2011

Bankia ven vuit oficines de Caja Madrid i aconsegueix plusvàlues de 18,7 milions

El grup ha assenyalat que l'operació s'emmarca dins d'una estratègia que intenta rendibilitzar la cartera d'immobles i reforçar els recursos propis

Helena Esteves
1 min

BarcelonaBankia, el grup del que forma part Bancaja, juntament amb unes altres sis entitats, ha anunciat avui que guanya 18,7 milions d'euros amb la venda i posterior lloguer de vuit oficines de Caja Madrid als fons immobiliaris Drago Capital i Grupo Atitlan.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

En la primera operació del banc sota la fórmula denominada "sale & lease back", el grup es desprèn de la propietat de vuit oficines de Caja Madrid per 21,88 milions d'euros.

En un comunicat, el banc que presideix Rodrigo Rato ha afegit que la majoria de les oficines es troben a Madrid i argumenta que la operació s'emmarca dins d'una estratègia que intenta rendibilitzar la cartera d'immobles i reforçar els recursos propis.

Encara que és la primera operació d'aquestes característiques realitzada per Bankia, el grup recorda que el novembre de 2010, Caja Madrid ja va tancar la venda i el posterior arrendament de noranta-set oficines amb Drago Capital.

stats