Economia 28/05/2012

Bankia suavitza l'ensorrament a la borsa fins al 14,65%

Les accions han arribat a un mínim d'1,15 euros i la caiguda del banc ha arribat a ser de gairebé el 27% a l'inici de la sessió, després que l'entitat hagi xifrat en 23.000 milions el capital que necessita per sanejar-se de totxo

Efe
1 min

MadridBankia modera l'ensorrament a l'Ibex-35 fins a la meitat. El banc ha començat la sessió amb una caiguda del 26,75% en tornar la cotització borsària després que es conegués que necessitarà més de 23.000 milions d'euros per sanejar-se del totxo. Al migdia però, a les 12.00 hores, els números vermells s'han moderat i la caiguda era del 14,65%.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

D'aquesta manera, les accions de Bankia cotitzaven en l'arrencada de la sessió d'avui a un preu de 1,15 euros cada una després d'estar suspeses des de divendres passat abans de l'obertura del mercat, el mateix dia que es va celebrar el consell d'administració del banc, que va dimitir en ple, i de conèixer les ajudes que necessitarà per sanejar la seva situació.

Al final de la sessió de dijous, l'última en la qual es van negociar els seus títols, les accions de Bankia es van canviar a 1,57 euros.

stats