Economia 12/02/2011

Baquèira-Beret lamenta l'anul·lació dels vols de Pyrenair després de l'esforç fet per tots per promocionar-los

1 min

LleidaL'estació d'esquí Baquèira-Beret, principal destí dels vols de Pyrenair a l'aeroport de Lleida, ha considerat l'anulació de tota la temporada de la companyia al Pirineu com 'una mala notícia' després que les estacions haguessin donat tot el suport als paquets turístics que s'oferien des de Madrid i Galícia. El director comercial de Baquèira, Roberto Buill, ha lamentat la situació que ha atribuit directament a la crisi. L'estació havia promocionat els vols de Pyrenair als seus fullets informatius i campanyes publicitàries. Malgrat això, Roberto Buill, considera que s'ha de seguir apostant per l'aeroport de Lleida-Alguaire com un dels elements per aportar nous turistes a les estacions d'esquí.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Per això Baquèria havia apostat pels paquets turístics de Pyrenair que s'havien estrenat fa tres setmanes i havien de durar dues setmanes més segons el contracte amb la Generalitat que en principi tenia una durada de 5 anys amb la promoció publicitària inclosa.

El primer moviment per intentar salvar els vols va ser el canvi de Vigo per la Corunya, amb escala a Osca, però la impossibilitat tècnica que això comportava ha acabat provocant que Pyrenair hagi decidit també anular la ruta des de Madrid, inviable econòmicament.

stats