Balears 07/07/2013

Bauzá: "Anam pel bon camí"

El president valora positivament les últimes dades econòmiques "des de la prudència i la màxima cautela"

ARA Balears/EFE
2 min

PalmaEl president, José Ramón Bauzá, ha dit aquest diumenge -parlant de les últimes dades econòmiques de les Illes Balears- que "des de la prudència i la màxima cautela, perquè encara queda molt per fer, anam pel bon camí". Ha fet aquestes declaracions a la clausura de la IX Escola d'Estiu de Noves Gneracions, a Alcúdia, en què també ha destacat la reducció de l'atur durant vuit mesos consecutius, l'augment dels índex de confiança empresarial i les dades de l'informe de Conjuntura econòmica de les Illes Balears, que considera positives.

El Govern manté que, segons les xifres de l'informe, l'economia de les Illes Balears ha aconseguit evitar la recessió el primer trimestre de l'any i continuar amb el mateix nivell de creixement del Producte Interior Brut (PIB) mentre que les economies espanyola i europea davallaven. De fet, el PIB va tancar amb un creixement del 0% en el còmput global de Balears i, mentre que a Eivissa va créixer un 0,6%, Mallorca i Menorca són en recessió amb davallades del 0,1% i el 0,3% respectivament.

El president ha dit als membres de les joventuts del seu partit que aposta per la millor educació i formació. "Si voleu ser uns bons servidors públics i alhora voleu contribuir a la regeneració política, no pensau en càrrecs ni terminis curts, primer va la vostra formació", els ha dit. El president del Govern i del PP balear també els ha dit que donin "idees per canviar les coses". Ha vist necessari insistir que l'objectiu dels joves del partit no ha de ser un càrrec ni un sou perquè són "en una formació política on es ve a treballar per unes idees".

La presidenta del Consell de Mallorca, Maria Salom, ha dit als membres de Noves generacions que són "valents" per interessar-se per la política en el moment actual i els ha demanat que se sentissin orgullosos de pertànyer al PP. A més, els ha instat a "dir no als polítics corruptes" i a revelar-se contra la corrupció "perquè no tots els polítics som iguals".

El president de Noves Generacions, Andrés Ferrer, ha reivindicat el paper dels membres de les joventuts populars que, davant "el passotisme" prefereixen apuntar-se a un partit perquè volen "canviar les coses".

stats