La mexicana Bimbo compra el 100% de Panrico, segons 'Expansion'

El fabricant dels Donuts i el Bollycao estava en mans del fons de capital risc nord-americà Oaktree des del 2012

Bimbo compra Panrico. Així  ho avança el diari 'Expansión' en la seva edició d'aquest dissabte. L'empresa mexicana va signar ahir un preacord per adquirir el 100% de les accions de Panrico, que des del 2010 estava en mans del fons de capital risc nord-americà Oaktree.

Oaktree va anunciar el setembre del 2013 un ERO per acomiadar 1.750 treballadors de la plantilla a Espanya, justificat pels greus problemes financers, i això va provocar una vaga indefinida a la fàbrica de Santa Perpètua de Mogoda que es va acabar fa un any. Finalment es van produir 468 acomiadaments.

Els treballadors de Panrico estan pendents de saber en els pròxims mesos quina és la decisió del Tribunal Suprem sobre l’ERO que va comportar més de 500 acomiadaments a les cinc plantes del grup, però que va castigar especialment la fàbrica catalana amb més de 130 acomiadaments (dos terços dels efectius de la planta).

Després de veure com el Suprem ordenava a Coca-Cola readmetre els empleats acomiadats i avalava la nul·litat de l’expedient que havia dictat l’Audiència Nacional, la plantilla té confiança que ara pugui passar el mateix.

 

Més continguts de