ECONOMIA
Economia 11/08/2011

Blanco creu que cal moderar més els salaris per crear ocupació

El portaveu del govern espanyol també ha dit que una part dels beneficis empresarials s'haurien de dedicar a la creació de llocs de feina

Redacció
1 min
El portaveu del govern espanyol, José Blanco, als estudis d'Onda Cero

MadridEl portaveu del govern espanyol i ministre de Foment, José Blanco, ha dit avui que “cal moderar els salaris per afavorir la productivitat i poder crear ocupació, que és la gran necessitat que té Espanya”. En una entrevista a Onda Cero, Blanco ha dit també que una part dels beneficis empresarials s'haurien de dedicar a la creació d'ocupació i ha afegit que "a ningú li ha de semblar això una inconveniència" perquè respon a l'interès general del país. 

Blanco ha explicat que, tot i que la situació és difícil, l'economia espanyola està creixent i no hi ha motius per pensar que no continuarà fent-ho. El portaveu governamental també ha recordat que el dia 26 es modificarà el contracte a temps parcial per afavorir la creació d'ocupació.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

El portaveu de l'executiu espanyol també ha parlat de la crisi del deute i ha dit que, contra el desafiament coordinat dels mercats, “Europa ha de tenir una resposta també coordinada” perquè, quan aquesta es produeix, els mercats reaccionen, com s'ha demostrat amb la intervenció del BCE, que ha aconseguit que baixi la prima de risc espanyola. Sobre les recents iniciatives d'Alemanya en el sentit d'establir un supervisor per evitar que els països es desviïn dels seus compromisos i objectius econòmics, o sobre la venda d'or per part del Banc d'Espanya, ha dit que totes les propostes que tinguin "un fil conductor que ens dirigeixin a un millor govern econòmic europeu "sempre són positives.

stats