La mà dreta de Blesa l'instava a "disfrutar" per si arribaven "les vaques magres", desvela Eldiario.es

Un nou correu electrònic mostra com s'adjudicaven les retribucions variables a Caja Madrid

"Disfrutem, per si algun dia arriben les vaques magres… Salutacions". Així s'acomiadava el director general de Caja Madrid, Ildefonso Sánchez Barcoj, del seu cap, Miguel Blesa, en un correu electrònic en què li comunicava que li pagava una retribució extraordinària de 17.400 euros. 

Així ho desvela un correu electrònic publicat aquest dissabte pel portal Eldiario.es en què es reflecteix com s'adjudicaven aquestes bonificacions. "President, addicional a la variable per la concessió per sobre dels 10 punts, t'abono a més 17.400 euros per excés d'aportació a fons de pensions, ja que la regularització de desembre l'havia fer amb el supòsit de RV [retribució variable] = 10. Disfrutem, per si algun dia arriben les vaques magres… Salutacions", diu Barcoj en el correu electrònic.

L'ex cap de la casa del rei i el "petit incompliment comptable"

En un altre correu al qual ha tingut accés Europa Press i que data del 27 de desembre del 2007, el director de recursos humans de Caja Madrid, Federico Navarro Cuesta, explicava a Barcoj el "cas especial" de la indemnització al qui després seria cap de la Casa del Rei, Rafael Spottorno: "És l'únic que no està en nòmina i per tant, teòricament s'hauria de fer via Fundació (...) pot ser que amb això cometem, en tot cas, un petit incompliment comptable però evitaríem difusió. Espero que em diguis".

Tant Blesa com Barcoj estan imputats pel cas de les targetes 'black', que també esquitxa Rodrigo Rato i una setantena de consellers de l'entitat rescatada després amb prop de 24.000 milions d'euros de diner públic.