Borses
Economia 17/08/2011

L'Íbex creix un 0,62% empés per l'obertura en positiu a Wall Street

El selectiu espanyol ha tancat la sessió amb un creixement del 0,62% i s'ha situat al tancament als 8.728 punts. La sessió ha començat a la baixa, però la tendència s'ha invertit amb l'obertura en positiu a Wall Street.

Redacció
1 min

BarcelonaLa jornada d'avui a a les Borses ha començat amb petites pèrdues a l'Íbex, però el selectiu ha pogut invertir la seva tendència amb l'obertura de Wall Street que li ha permès recuperar-se per acabar tancant per sobre dels 8.700 punts. El selectiu ha acabat créixent un 0,62%, amb el que recupera les pèrdues d'ahir.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

p { margin-bottom: 0.21cm; } Els diferents parquets europeus també s'ha apuntat a la tendència alcista de Wall Street, que ha rebotat pels bons resultats de les companyies minoristes. Tot i això, al tancament no tots els indicadors aconseguien recuperar-se totalment, Londres ha perdut un 0,49%, el Cac de París creix un 0,73% i el Dax alemany també tanca amb unes pèrdues del 0,77%. El millor indicatiu del dia ha estat el Mib italià que ha gaudit d'una forta pujada de l'1,27%.

p { margin-bottom: 0.21cm; }

stats