Economia 07/10/2011

La Cambra de Comerç es mostra preocupada "pel futur del sector tecnològic"

L'entitat assegura que "es produirà una barrera per a les petites i mitjanes empreses" i que "afavorirà les grans corporacions"

Redacció
1 min

BarcelonaLa Cambra de Comerç de Barcelona s'ha mostrat preocupada pel futur de les empreses catalanes del sector tecnològic a causa dels tres únics concursos per concentrar la contractació pública que presenta la Generalitat. Segons el responsable de noves tecnologies de la Cambra de Comerç, Josep Morell, "la convocatòria de tres únics concursos per a la totalitat dels serveis TIC de l'administració catalana perjudicarà greument a les pimes catalanes homologades, i posarà fins i tot en perill la seva viabilitat". A més, Morell ha assegurat que "Catalunya necessita polítiques de contractació similars a l'alemanya i francesa, que tenen l'habilitat de protegir el teixit empresarial i industrial sense anar en contra de la lliure competència".

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Segons el responsable de noves tecnologies, aquest fet "suposarà una barrera infranquejable per a les petites i mitjanes empreses que vulguin prestar els seus serveis a la Generalitat a mitjà termini i afavorirà les grans corporacions, ja que deixa fora de concurs bona part del sector TIC del país que fins ara tenia en la Generalitat un dels seus principals clients". Actualment, els serveis TIC de l'administració suposen contractes per més de 600 milions d'euros l'any, l'equivalent al 43% del volum total de negoci anual del sector.

stats