Economia 22/12/2011

'Catalunya Ràdio' vendrà la seva seu per deu milions, segons publica 'Expansión'

El mitjà assegura que la plantilla es traslladarà a les instal·lacions de Sant Joan d'Espí de TV3, tot i l'oposició dels treballadors

Ara
1 min

BarcelonaLa Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) vendrà les oficines de Catalunya Ràdio del carrer Beethoven per deu milions d'euros aproximadament, segons publica avui dijous Expansión. A més, el mitjà assegura que la plantilla es traslladarà a les instal·lacions de Sant Joan Despí de TV3, tot i l'oposició dels treballadors, perquè la CCMA ho veu "necessari per avançar en el procés de racionalització del grup". Tant és així, que els ingressos d'aquesta operació estan inclosos als pressupostos del 2012, en concepte d'“alienació d'edificis i altres construccions”.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

La venda d'aquestes instal·lacions s'inclou al pla de venda d'actius que ha iniciat el holding audiovisual del Govern, i que inclou uns platós a L'Hospitalet de Llobregat i diverses oficines a Girona i Madrid. El valor de tots aquests immobles puja a 7,1 milions d'euros i amb això, es pretén racionalitzar la infraestructura de les seves empreses i concentrar a Sant Joan Despí tota l'activitat que desenvolupa a la capital catalana.

stats