Economia 12/01/2012

CCOO avisa que a la CEOE ja ha calat la idea que governa "gent més propera" a les seves idees

El secretari general de CCOO acusa determinats sectors de la patronal d'ambicionar "la completa desregulació" de les relacions laborals

Efe
1 min

MadridEl secretari general de CCOO, Ignacio Fernández Toxo, ha avisat que en una part de la patronal CEOE ja ha calat la idea que ara governa Espanya "gent més propera a les seves posicions".

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Toxo ha acusat un sector de la patronal espanyola de buscar una "completa desregulació" de les relacions laborals, per la qual cosa la negociació de la reforma laboral travessa un moment "extremadament delicat".

En declaracions a RNE, ha assegurat que des de fa uns dies hi ha hagut un gir en les pretensions dels empresaris, que ara són "més ambicioses" que les presentades quan va començar el diàleg.

El secretari de CCOO ha dit que la negociació amb la CEOE, que acaba formalment demà, no es pot considerar un fracàs perquè hi ha acords sobre absentisme, trasllat de festius a dilluns i solucions no judicials de conflictes. Malgrat tot, persisteixen les diferències en contractació, salaris i negociació col·lectiva, temes que legislarà el govern si no hi ha pacte.

stats